replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月28日星期四

Casio ME-100 - META psychedelica

Vandaag horloge type zal bekend die zijn na mijn blog, maar niet de versie.
Het lijkt erop dat dit type horloge, de Casio ME-100, is heel ongewoon als ik niet overheen komen online heel vaak. De andere ongewone is dat van de drie die ik heb gezien, twee van hen waren speciaal branded modellen.
Dit model is een versie wordt gedaan met META psychedelia, en heeft die naam onder het display gegraveerd. Het horloge heeft ook een patroon van vierkantjes op de band en in de achtergrondverlichting, en wat lijkt op een jacht of een pijl die over een golvende lijn op de rug en de sluiting. Zoeken naar de naam niets te krijgen op Google echter, met uitzondering van links naar veilingen, dus ik weet niets over wie of wat Meta psychedelica is. Het is ook online vermeld als meta psychedesia, maar hoewel het lijkt een beetje als dat, ik denk dat het een gestileerde 'l' in plaats van een 's'.
De opvallende ding over het ontwerp is dat het gezicht wordt verrekend met de band, waardoor het gemakkelijk is aan te sluiten op een lange mouw om het zichtbaar te houden.
Het heeft een 1672-module, en dit geeft het een databank (30 slots), alarm en stopwatch, en het heeft een wereldtijd functie. Er is ook een optie genaamd auto licht dat wordt geactiveerd door de knop ingedrukt te houden totdat er een kleine zon symbool verschijnt, maar ik heb niet uitgewerkt hoe of wanneer het licht automatisch werkt! Het display is een vierkante dot matrix LCD-scherm toont 6 cijfers, die elk 3x5 pixels.
De band onderdeelnummer S-695L.
Bekijk meer replica horloges rolex en replica breitling navitimer

replica horloge

replica horloge
replica horloge