replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年6月4日星期六

Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon extra dunne platina horloges voor SIHH 2016



Met behulp van het taalgebruik van ten minste één Audemars Piguet ambassadeur van het merk, als je een echte Baller zijn, dan ga je gang en vind jezelf een Royal Oak Tourbillon ... in platina. Audemars Piguet is al verlegen genoeg over het verspreiden van teveel Royal Oak horloges op armbanden volledig goud, maar Royal Oak horloges met bijpassende armbanden in platinum - nou ja, dat is een ander verhaal. Ik weet niet eens vind mezelf in het bijzonder die aangetrokken tot de notie van platina horloges, maar ik kwijlen een beetje als het gaat om een ​​Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon ... in platina. Twee nieuwe versies van de grotere 41mm brede case Royal Oak komen SIHH 2016 - met of zonder diamant set ring. Ze zijn niet eens de enige Royal Oak Tourbillon-gebaseerde horloges in platina tot een debuut te zien op de show. Er is ook de Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Chronograph opengewerkte.



Als u bekend met de geschiedenis van de Royal Oak, dan weet je waarschijnlijk dat, naast het feit dat ontworpen voor Audemars Piguet door de beroemde horloge designer Gerald Genta, werd de Royal Oak bedoeld door het merk tot een luxe stalen sporthorloge voor zijn ( in eerste instantie) de Italiaanse markt. In 1972, toen de Royal Oak kwam, het was net toen quartz horloges in kwamen, en de notie van een luxe sport lifestyle horloge voor rijke playboys werd steeds populairder. Het concept was om de nadruk weg van de beweging te nemen en in plaats daarvan richten op een interessant geval en armband design. De Zwitserse horloge-industrie was niet het winnen van veel van de harten en geesten met traditionele mechanische bewegingen gezien de toenemende populariteit van kwarts, dus deze nieuwe tactiek konden ze een vermogen om zich af te scheiden op een unieke manier van het aanbieden van iets visueel nogal verschillend op de pols.



Ik noem dit allemaal omdat ik vind het altijd interessant wanneer de Royal Oak in een edelmetaal en niet die van staal wordt gemaakt (kast en band). Een Royal Oak in goud is logisch, want de kleur van het metaal is zo verschillend dat staal, maar in metalen zoals 18k wit goud of platina, het type klant Audemars Piguet is waarschijnlijk het bereiken van gemakkelijk heel anders dat de man die een stalen draagt, 18k rose goud of geel goud Royal Oak.



Bovendien, de subtiele en zeer non-pretentieus "gerookte grijze" kleur van de "Mega Tapisserie" maakt deze platina Royal Oak Tourbillon horloges nog meer het gevoel down to earth. Het negeren van de diamanten op de gem opgenomen model voor een moment, en afgezien van de blootgestelde tourbillons op de wijzerplaat, deze platinum Royal Oak horloges bijna kijken "voorbehouden." Met dat gezegd, ik denk dat deze zachte ironie is iets dat veel verzamelaars zullen waarderen. Ik heb een soort van naam voor zeer dure horloges die eigenlijk niet zo duur hoeft te kijken, en dat is een "F u kunt kijken. 'Waarom' F- je?" Omdat de uurwerken gaat in tegen de traditionele notie van opvallende luxe, zeggende: "de meeste mensen niet weten ik heb dit veel geld op het horloge, en hoewel het ziet eruit als iets een beetje minder duur, zullen bepaalde mensen over de hele wereld die zijn horloge nerds zoals ik weet wat het is." het is eigenlijk zeggen "F- u" aan het begrip van ten minste de mogelijkheid om te genieten van pronken geld een beetje als je zo veel uitgeven aan een item als een polshorloge.



Een van de dingen die ik interessant vind, of op zijn minst nieuwsgierig, is dat de 950 platinum versie van de 41mm brede Royal Oak Tourbillon is waterdicht tot 50 meter, terwijl 18k goud model van hetzelfde horloge is alleen waterdicht tot 20 meter. Misschien kan iemand mij vertellen waarom dat is? In ieder geval, ik ben eigenlijk meer benieuwd precies hoeveel de Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon extra dunne horloge weegt. The Royal Oak heeft nooit de dikste zaak of armband (by design) gehad, maar er is toch een behoorlijke hoeveelheid platina metaal in dit uurwerk.

Als de standaard referentie 26510PT.OO.1220PT.01 Royal Oak Tourbillon in 41mm in platina is niet genoeg voor je, dan is er ook de verwijzing 26516PT.ZZ.1220PT.01 met de diamanten ring te stellen.Audemars Piguet wilde niet om een ​​aantal van de kenmerkende eigenschappen van de iconische Royal Oak bezel ruïneren, zodat de schroeven blijven behouden en de 32 baguette geslepen diamanten worden geplaatst tussen hen. Met ongeveer 3.04 karaat van stenen in totaal, krijg je de grotere luxe uitstraling van diamanten zonder zich te bemoeien met de mannelijkheid (of onderscheiding) van de kern Royal Oak design.



Binnen de Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon extra Dun is de in-house gemaakt Audemars Piguet kaliber 2924 handmatig wond beweging. Terwijl de beweging vereist met de hand wikkeling, het heeft wel een gangreserve indicator geplaatst op de achterkant van de beweging, en biedt 70 uur gangreserve werkend bij 3 Hz (21.600 BPH). Vervaardigd uit 216 onderdelen, het kaliber 2924 is slechts 4.46mm dik.

Iconisch, statige, onmiskenbaar super high-end, en ook eigenlijk een beetje edgy, zal de Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon extra dunne 41mm horloges in platina niet worden aanbeden door alle voor hun unapologetic weelde, maar als je in de steun van de mensen die kunnen veroorloven en de persoonlijkheid om ze af te trekken, dit is een van de weinige meer conservatieve horloges deze prijs punt dat je daadwerkelijk kunt krijgen een "cool" compliment. De prijs is $ 178.600 zonder diamanten en $ 213.800 met diamanten.


Bekijk meer horloge en breitling others replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge