replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年7月12日星期五

Longines onthulde de 2013 Basel International Watch Fair

Longines speciaal aanbevolen Kang platina reeks rose goud stopwatch en dezelfde serie roestvrijstalen diamant vrouwelijke vorm, het perfecte paar klassieke elegantie en de sportieve geest opende de prelude van de 2013 Basel Watch Fair. Dit leidde twee van de Basel Watch Fair door Longines uurwerk voor vlakke race dit elegante symbiose met de race sport hartelijk te integreren in moderne technologie en nauwkeurige, perfecte interpretatie van de Longines voortzetting van bijna een eeuw van paardenraces enthousiasme. Prachtige en elegante ridder werkte nauw samen met de aanraking van de pols, vergezeld van paardenraces kijkers getuige van de spannende moment.
luxe horloges
Kang platinum series rose goud stopwatch uitgerust met de ETA voor de ontwikkeling en productie Longines L688 gidspost turbines hart, markeert elegante rose goud bezel alligator band, zilveren wijzerplaat op de top van de 12 uur Arabische cijfers en 09:00 kleine seconde, 3 positie 30 minuten in totaal wijzerplaat, en de 6 uur positie van de 12-uurs totaal wijzerplaat een volledige sportieve temperament. Een andere Kang platinum series RVS diamant vrouwelijke vorm door alle-stalen gebouw, gebouwd-L595 automatisch mechanisch uurwerk, zwarte wijzerplaat versierd met 12 diamanten schaal en Brilliance met 30 diamanten op de bezel, aandacht voor de vrouwelijke elegantie. mode isabel marant sneakers
luxe horloges
De Longines Sport Platinum Series (Conquest Classic), heldere Genoemd Conquest (Conquest) en Classic (klassieke) twee chique elegantie van het Engels woord. In de loop der jaren, de Conquest-serie vertegenwoordigt de succesvolle lancering van een verscheidenheid aan sporten horloge van Longines Kang platinum series Longines klassieke elegante houding en de geest van de beweging meesterschap, als een verlengstuk van de serie "Conquest", Longines tabel van de horloge traditie uitgebreide familie voegt een prachtig landschap. Longines verdedigen de traditie aloude vakmanschap, zijn niet aflatende streven van de traditie, elegantie en superieure prestaties successen van het merk pure horloge-deskundigheid.
De nieuwe join Kang Platinum Series Longines classic serie Xintian een prachtig landschap, zijn reputatie en succes in de wereld te winnen. De stopwatch diameter van 41 mm, rose gouden kast met zwarte krokodillen lederen band, gebouwd-L688 de gids berichten turbine hart. Zilveren wijzerplaat gegraveerd met van een Arabische cijfers en 11 lichte kleine schaal, toont uren, minuten, kleine seconde op 9:00, 30 minuten in totaal wijzerplaat op de 3 uur positie, 12 uur in totaal wijzerplaat op 06:00, datum display Het raam aan de 4:30 positie. Met alle Kang platinum series horloges Deze luxe horloges is waterbestendig tot 5 atm, de spiraal zaak terug, samen met de saffier kristal.
luxe horloges
Als partner van veel van 's werelds meest prestigieuze vlakke race sport, heeft Longines gepleegd op een horloge gedragen door het moment in de meest spannende paardenraces racetrack debuut te lanceren. De 29.5 mm diameter geheel stalen dameshorloge, wordt de buitenste ring bezet met 30 diamanten (0,501 karaat), ingebouwde L595 mechanische beweging. Versierd met 12 diamanten op de wijzerplaat schaal scherm uren, minuten, seconden, datum venster zwart scherm op de 3 uur positie. Met alle Kang platinum series horloges Dit horloge is waterdicht tot 5 atm, de spiraal zaak terug, samen met de saffier kristal.see more nep rolex and A Lange & Sohne

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge