replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年9月28日星期六

Audemars Piguet replicatie Horloges

Terug in 2006 de productie introduceerde een nieuwe echappement dat functioneerde op een minder hectische 21.600 VPH, maar zelfs in die tijd testen hadden aangetoond dat het AP echappement was in staat om perfect loopt op 43.200 VPH of 6 hertz-zelfs met vrijwel geen smering van de pallet stenen, die snel zou verdwijnen op die snelheid toch Zwitserse replica horloge. Het weglaten van smeermiddel lost problemen die horlogemakers heeft geteisterd zolang mechanische uurwerken vaak zijn voorgekomen: ontgommen of verharding van de olie.
Deze frisse echappement maakt gebruik van een uitvinding door de Parijse koninklijke klokkenmaker Robert Robin (1742-1799). Hij lanceerde een nieuw systeem in 1791, dat de deugden van deze twee bekende uitnemers gecombineerd voor de dag, de zogenaamde free-geveerde echappement en een met inbegrip van energie-overdracht via palletvork en bewaker pin in de voorloper van de moderne Zwitserse ankerechappement als geïntroduceerd door Thosmas Mudge in 1759.
Audemars Piguet is erin geslaagd in het veiligstellen van de aspecten van beide systemen in zijn nieuwe hoogfrequente echappement, het oplossen van het olie-probleem en de invoering van een frisse en belangrijk onderdeel van de actie:. Koersprecisie "see more nep rolex and A Lange & Sohne

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge