replica rolex

replica rolex
replica rolex

2015年7月22日星期三

WorldofWatches.com Is het weggeven van een nieuwe horloge elke dag deze week!

WorldofWatches.com geeft speciale dank deze week tijdens hun Klanten Tevredenheid Event met een dagelijks horloge tekening. Klanten gaan naar de site Startpagina kan de dagelijkse wedstrijd in te voeren om een ​​nieuwe uurwerk winnen.
Daarnaast is de site het aanbieden van speciale besparingen aan hun gewaardeerde klanten deze week op veel van de meest gewilde heren en dames horloges van Invicta, Zwitserse Legend, Lucien Piccard, Michael Kors, Luminox, Glam Rock, Seiko en meer op besparingen tot 90% of meer.
De a_line Marina Women's Chronograph in rose-gouden plaat is vandaag gekenmerkt horloge in de tekening. Uurwerk Dit oversized dames heeft een glanzende rose goud verguld finish op duurzaam roestvrij staal. De zaak wordt gepresenteerd op een bijpassende triple schakelarmband. De stationaire rose vergulde bezel wordt geaccentueerd met geschulpte detail op randen en een wit glazuur centrum ring. De heldere witte wijzerplaat schijnt met lichtgevende wijzers en zwarte Romeinse cijfers uur makers. Chronograaf heeft een kleine seconde, 30 minuten en 24 uur per dag uurs weergave.
Een witte cabochon steen op de geribbelde vergulde kroon voegt onderscheid. Horloge is 40 mm in diameter en 13 mm dik. Extra functies zijn onder waterdichtheid tot 50 meter en nauwkeurige quartz uurwerk voor tijdwaarneming nauwkeurigheid.
Gratis verzending wordt meegeleverd met alle aankopen tijdens de Customer Appreciation Week op WorldofWatches.com.bekijk meer replicas horloges en Tag Heuer

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge