replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年3月15日星期二

Schrijf Away - Win een Girard-Perregaux Vulpen voor uw Fiction

Girard-Perregaux heeft zo nu en dan geïnspireerd vluchten van proza. Onder de bestaande literaire verwijzingen naar uurwerken Girard-Perregaux's: een vermelding in het eerste hoofdstuk van de 1957 James Bond-roman From Russia With Love, waarin de auteur Ian Fleming beschrijft horloge van de schurk:

"Er was ook een omvangrijk gouden polshorloge op een goed gebruikt bruine krokodil band. Het was een Girard-Perregaux model ontworpen voor mensen die houden van gadgets, en het had een sweep tweede hand en twee kleine ramen in het gezicht van de dag van de maand te vertellen, en de maand, en de fase van de maan. Het verhaal nu verteld was 02:30 op 10 juni met de maan driekwart vol. "

Nu, Mechanica van Style onthult haar inaugurele fiction contest (7 winnende werken zullen worden geplaatst op Mechanica van Style) - met de uiteindelijke winnaar ontvangt een Girard-Perregaux Drie Gouden Bridges Tourbillon Vulpen. U kunt uw eigen literaire verwijzing toe te voegen aan het merk door het opnemen van een model van Girard-Perregaux in een origineel stuk van korte fictie - een compleet kort verhaal, of als onderdeel van een langere werk.

Verhalen moeten worden ingediend door de auteur, op of vóór 4 maart 2013; alle werken moeten onuitgegeven zijn en niet meer dan 750 woorden lang.

Voor de volledige lijst van regels, en hun standpunt, bezoek mechanica van stijl te sturen.


Bekijk meer rolex en replica u-boat

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge