replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月24日星期一

1968 - 1970: De eerste 6105

De productie van de opvolger van de 62MAS overspande de drie jaar die begon met het Tet-offensief in Vietnam, zag de mens de baan van de maan (en vervolgens daarop te landen) en eindigt met de ondergang van The Beatles.
De eerste 6105 werd achtervoegsel 8000 of 8009 (afhankelijk van de beoogde markt) en was een andere koek om het horloge te vervangen. In feite, bijna alles was anders en de basis-formaat zou vormen de basis van Seiko Duikhorloges vanaf die dag tot dit.
Seiko 6105-8009 Catalogus Afbeelding
USA Market 6105-8009 Catalogus Afbeelding
Zo is de zaak nam een ​​opvallende, symmetrische kussen vorm, voortgekomen uit de 62MAS ik vermoeden, was de kroon verplaatst naar de 04:00 positie en gegeven enige bescherming. Subtiele rondingen verscheen hoewel het horloge was nog steeds erg veel plaat eenzijdig. De wijzerplaat werd een diepe mat zwart met gedurfde, stompe toegepast markers, die elk diep gevuld met lichtgevende verbinding. De handen bleef hetzelfde volgens de 62MAS - lange, discreet gefacetteerde, met een goede uitgestrektheid van Lume, maar met uitzondering van de secondewijzer - dit nam een ​​langwerpige vorm aan zijn tip die de rode en lumed 'stoplicht' bevatte.
De 6105 kon ik veronderstel dat zijn beschreven als de belichaming van een no nonsense, overal gaan, alles doen duik / sport horloge. De nieuwe 6105 kaliber beloofd robuust en betrouwbaar te zijn en het horloge was niet extravagant geprijsd. In de Noord-Amerikaanse markt is het interessant om op te merken dat rond 1970, de 6105 (USA modelnummer 55023) werd opgenomen op $ 75,00, met de blauwe gekozen 'Pogue' 6139 chronograaf komen op $ 95,00.
Een fundamentele Seiko automatische was rond de $ 40,00 en het verlaten van de (extreme value for money) chronograaf terzijde, het prijsverschil zou zijn over wat het nu is tussen een basis Seiko 5 en de huidige Dive horloge (bijv SKX007).
De Seiko 6105-8000 / 8009-specificatie:
  • Waterdicht 150m
  • Alle roestvrij stalen behuizing met twee richtingen, wrijving bezel
  • Geschroefde achterzijde
  • Niet geschroefde kroon
  • Koepelvormige Hardlex crystal
  • 39mm diameter over bezel
  • 41mm diameter over case
  • 41mm lug naar lug
  • 19mm lug width
  • 6105A automatische kaliber met 17 juwelen; 21600 bph; quickset datum; non-hacking, non-handmatig opwindbare
Seiko 6105-8000
Seiko 6105-8000
Bronvermelding: Derek Bartle
Men zou kunnen stellen dat ten tijde van de invoering van de 6105-8000x dan Seiko ging door haar eerste aanval van de ontwikkeling van productieve product en het model introductie - het assortiment werd steeds groot en het verzorgd voor alle smaken.
In de richting van de laatste dagen van de productie van de eerste 6105 werd hij samen met de wil van de Navigator Timer verkocht, de DX, de 70m Sport en de 6139 chronografen een paar te noemen.
Terwijl zonder twijfel (en dit is een ding dat ik graag over Seiko) het bereik bevatte een aantal mooie racy ontwerpen op zijn zachtst gezegd, de 6105 was de antithese van iets schandalig, praktisch en eenvoudig maar met een vleugje Seiko excentriciteit misschien in de vorm van het 'stoplicht' secondewijzer. Voor die tijd was het horloge ruim bemeten met de 41mm geval diameter wordt geaccentueerd door het behoud van de 19mm lug breedte.
Vanuit het standpunt van een collector's, al enige tijd deze eerste generatie 6105 werd over het hoofd gezien nogal een graad, wordt overschaduwd door de vervanging ervan. Die situatie is enigszins nu veranderd met originele, niet-gemodificeerde voorbeelden zijn zeer gewild. Op de vraag 'aangepast' dan is dat een hele onderwerp op zichzelf - als de productie van de eerste generatie was nadert zijn einde, werden wijzerplaten veranderd in 'water150resist' in plaats van 'water150proof' lezen en Seiko werden het uitrollen van de 6105B uurwerk met hacken faciliteit. Sommige liefhebbers beweren dat een pure eerste generatie nooit zou hacken (dat wil zeggen dat ze waren allemaal voorzien van 6105A), maar misschien hebben de 'weerstaan' bellen, anderen beweren dat ze een hack beweging zou kunnen hebben; en dan is er het onderwerp van de zaak rug.
Vele honderden woorden kon worden besteed aan alleen dit onderwerp; mijn enige opmerking over de zaak is dat de eerste generatie 6105 verscheen (en werd geïllustreerd) in de Amerikaanse markt catalogus van c1970 met een 'verzetten' te kiezen en met de omschrijving met vermelding van 'Synchronized tweede instelling.' Dit zou zeker het gebruik van de 6105B te duiden? Wat ook de ins en outs en de rechten en onrecht van een horloge dat laatste was in de detailhandel meer dan veertig jaar geleden, de 6105-800x serie was een relatief korte duur opstapje tussen de jaren 1960 en 1970. Nogmaals, Seiko wilde ontwikkelen herontwerpen en verbeteren. Daarbij, de metamorfose heeft plaatsgevonden en een icoon was geboren. bekijk meer rolex Zwitserse en rolex sky dweller

2016年10月20日星期四

Nooit Standing Still: Singapore is verheugd A. Lange & Söhne aan de ION Orchard

Geschreven door Lindsey K. Cook
Gemarkeerd op elke storefront en herinnerde in elke onsterfelijke beweging die A. Lange & Söhne maakt, is de filosofische verklaring van achterkleinzoon van de oprichter, Walter Lange. "Er is iets wat je niet alleen van een horloge moet verwachten, maar ook van zichzelf: om nooit stil te staan." Dit citaat is niet alleen een motto, maar lijkt echt worden gehouden in het hart van dit bedrijf als het nooit legt stagneert in de gezicht van innovatie en evolutie.
Alle contouren van de muur en de verlichting van de horloges spreekt tot de toewijding waarmee A. Lange & Söhne doet alles, niet gewoon kijken crafting. De strakke stijl van de nieuwe boetiek is al opgewekt bijval voor zijn evident klasse en felicitaties voor de schoonheid van hun gedurfde nieuwe beweging. Vol licht en rustgevende tinten, de winkel is een ode aan de hoge normen van het merk en onroerende positie als een luxe horloge bedrijf beter in staat van blijvende de tand des tijds dan de meeste alle andere. Misschien gedeeltelijk ter ere van het hart achter die prestatie is de muur met de glimmende woorden van Walter Lange boven de klassieke stijlen van uurwerken hij en zijn familie zo hard gewerkt legendarisch te maken. Stijlvolle nummers en de geliefde wijzerplaten zo bekend om het merk te worden gekenmerkt hele inrichting van de winkel, en men kan er zeker van zijn om alleen het beste van het beste van het merk te vinden binnen deze muren.
De opening van deze nieuwe winkel brengt de totale boetieks deze exclusieve Duitse horlogemaker acht over de hele wereld, vijf in Azië alleen. In elke nieuwe beweging A. Lange & Söhne heeft aangetoond een zorgvuldige strategie en weloverwogen beslissing bij het selecteren van de absoluut de beste locaties voor hun merk te gedijen. Singapore's premier luxe retail winkelcentrum ION Orchard is de nieuwste gastheer voor hun klassieke uurwerken en weer een ander briljant berekende keuze, vertonen een goed begrip van enkel wie de meeste interesse in hun stijl houdt.
Wilhelm Schmid, CEO van A. Lange & Söhne vertelt hoe trots en blij is het bedrijf met zijn nieuwe zet. "Singapore's reputatie als een luxe retail bestemming is wereldberoemd. Wat nog belangrijker is, is het land bekend onder de horloge-industrie als een die zeer deskundig en gepassioneerd horloge liefhebbers trekt aan de oevers. Uiteraard zou A. Lange & Söhne er trots op om ook bellen Singapore thuis te zijn. "En zo zullen zij, om de vreugde van hun vele fans, als ze blijven in hun vastberadenheid om nooit stil te staan. bekijk meer rolex Zwitserse en piaget others

2016年10月6日星期四

Breitling Replica Watches Guide For Girls

Als u niet toegankelijk zijn voor een aboriginal horloge te kopen, zijn er extra mogelijkheden voor u die nog berusten u het optreden van de veranderde uiterlijk van Breitling na het bedrag of de lading van een aboriginal horloge U kunt een horloge koopt van een van de overvloedige Replica Breitling Navitimer op deze website en het bezit van een tijd sectie die zal niet rijk dingen voor je. Het bezitten van een replica zal u welvaart in de verschijning van Breitling horloges, zodat u apperceive een as als dat het uiterlijk en de pasvorm is voldoende voor jou.
Als je reist naar het best een rugzak voor jezelf moet je apperceive over de geaccepteerde verschijning details. Tegenwoordig grote Horloges zijn in verschijning met uitzondering van de baby admeasurement Horloges Groot formaat Horloges zijn ook feitelijke absurd voor mode dames abnormaal als ze willen een heleboel dingen met hen rugzak. De dekking Horloges zijn altijd aanvaardbaar voor de circadiane gebruik. Tegenwoordig zijn we in het tijdperk van het uiterlijk en het uiterlijk, zodat de lading van Replica Breitling horloges noodzakelijk is. Indien u wenst te breken elegant, modieus en chichi na een hoop geld weer kunt u dol op de.
Hoewel Breitling horloges komen met gecertificeerde chronometers de eerste plaats ontworpen voor de luchtvaart doel, vandaag wordt gedragen als een dure sieraad in plaats van een hulpmiddel voor praktische doeleinden van de luchtvaart. Breitling horloges hebben een beter zicht te wijten aan de grote gezicht. Breitling horloges hebben ook naast functies zoals maanfase, fractie van een seconde, datum weergave en vliegen back-functie. Alle Breitling horloges worden exclusief geproduceerd in Zwitserland. Zij zijn duur omdat, duur en hoogwaardige materialen zoals goud, zilver, platina, diamanten en roestvrij staal worden gebruikt in de productie. Breitling wordt ook duur voor zijn merk. Dit leidde tot de groei van de Breitling Replica horloge-industrie.
Omdat ongeveer vergelijkbaar met de authentieke, deze Britse korting Breitling Navitimer wereld Replica horloge heeft een hoge kwaliteit materialen gekozen in het Verenigd Koninkrijk. De zaak wordt aangeboden met roestvrij staal met een geïntegreerde zwarte alligator of krokodil lederen band, waardoor het zacht en comfortabel gevoel. Met de tang gesp, de band is vriendelijker aan de pols. Om precies te zijn, op de discrete zwarte wijzerplaat versierd met een witte ring van indexen, de witte uren markeringen en soepel vegen handen toe meer verfijnde elegantie aan het ontwerp van het horloge. De hand met een rode tip is ook een punt van de attractie.
Nu zijn een flink aantal Breitling Bentley reproductie designer horloges gemaakt om te voldoen aan de vraag van meer gemeenschappelijke mannen en vrouwen. Omdat deze designer horloges worden aangeboden binnen de zak van de meerderheid van de klanten, een flink aantal Breitling Bentley uitchecken buffs wenden tot de voortplanting Breitling Bentley horloges die gebeuren elk aspect 100percent nagebootst tijdens het gebruik van real-versies worden gemaakt, maar zijn te vinden op positieve tarieven. Deze reproductie designer horloges zijn onder andere low-cost Zuid-Oost Azië moves, voornamelijk gemaakt in het zuiden van Arica en China, waar het werk prijs is relatief lager. bekijk meer horloge replicas en porsche design

replica horloge

replica horloge
replica horloge