replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月20日星期四

Nooit Standing Still: Singapore is verheugd A. Lange & Söhne aan de ION Orchard

Geschreven door Lindsey K. Cook
Gemarkeerd op elke storefront en herinnerde in elke onsterfelijke beweging die A. Lange & Söhne maakt, is de filosofische verklaring van achterkleinzoon van de oprichter, Walter Lange. "Er is iets wat je niet alleen van een horloge moet verwachten, maar ook van zichzelf: om nooit stil te staan." Dit citaat is niet alleen een motto, maar lijkt echt worden gehouden in het hart van dit bedrijf als het nooit legt stagneert in de gezicht van innovatie en evolutie.
Alle contouren van de muur en de verlichting van de horloges spreekt tot de toewijding waarmee A. Lange & Söhne doet alles, niet gewoon kijken crafting. De strakke stijl van de nieuwe boetiek is al opgewekt bijval voor zijn evident klasse en felicitaties voor de schoonheid van hun gedurfde nieuwe beweging. Vol licht en rustgevende tinten, de winkel is een ode aan de hoge normen van het merk en onroerende positie als een luxe horloge bedrijf beter in staat van blijvende de tand des tijds dan de meeste alle andere. Misschien gedeeltelijk ter ere van het hart achter die prestatie is de muur met de glimmende woorden van Walter Lange boven de klassieke stijlen van uurwerken hij en zijn familie zo hard gewerkt legendarisch te maken. Stijlvolle nummers en de geliefde wijzerplaten zo bekend om het merk te worden gekenmerkt hele inrichting van de winkel, en men kan er zeker van zijn om alleen het beste van het beste van het merk te vinden binnen deze muren.
De opening van deze nieuwe winkel brengt de totale boetieks deze exclusieve Duitse horlogemaker acht over de hele wereld, vijf in Azië alleen. In elke nieuwe beweging A. Lange & Söhne heeft aangetoond een zorgvuldige strategie en weloverwogen beslissing bij het selecteren van de absoluut de beste locaties voor hun merk te gedijen. Singapore's premier luxe retail winkelcentrum ION Orchard is de nieuwste gastheer voor hun klassieke uurwerken en weer een ander briljant berekende keuze, vertonen een goed begrip van enkel wie de meeste interesse in hun stijl houdt.
Wilhelm Schmid, CEO van A. Lange & Söhne vertelt hoe trots en blij is het bedrijf met zijn nieuwe zet. "Singapore's reputatie als een luxe retail bestemming is wereldberoemd. Wat nog belangrijker is, is het land bekend onder de horloge-industrie als een die zeer deskundig en gepassioneerd horloge liefhebbers trekt aan de oevers. Uiteraard zou A. Lange & Söhne er trots op om ook bellen Singapore thuis te zijn. "En zo zullen zij, om de vreugde van hun vele fans, als ze blijven in hun vastberadenheid om nooit stil te staan. bekijk meer rolex Zwitserse en piaget others

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge