replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年2月2日星期四

Pebble Smartwatch krijgt een update, voegt Niet storen, Meerdere alarmen met Snooze en meer


kiezel-SmartWatch-fonearena
Pebble, de populaire E-ink Smartwatch net kreeg onlangs geactualiseerd om alle iOS kennisgevingen en de nieuwe 2.0 SDK ondersteunen . Maar als een vroeg kerstcadeau, heeft het bedrijf nog een firmware-update (v1.14) voor de Smartwatch dat verschillende nieuwe staat stelt must-have functies zoals meerdere alarmen met Snooze, Niet storen-modus en een betere controle melding vrijgegeven. We zijn met behulp van dit SmartWatch voor een tijdje, en we moeten zeggen, deze toevoegingen waren veel nodig en we zijn blij om te zien een kleine (maar groeiende) bedrijf als Pebble te leveren. Het bedrijf, vooral bekend als een Kickstarter succesverhaal, is op een pad van het verfijnen van de software voor de Smartwatch, en de recente updates laten zien dat ze serieus zijn. Met de SDK 2.0 release, Pebble beloofde meer app integratie van dergelijke van Foursquare en Runkeeper. Terwijl we nog steeds op die wachten, het is goed om meer functies aan toegevoegd in de tussentijd te zien.
U kunt uw Pebble updaten door gewoon aan te sluiten op uw telefoon en het openen van de app. De app doet de rest.
Dit zijn alle nieuwe functies die zijn toegevoegd aan de Pebble Smartwatch in FW 1.14 -
Wat is er nieuw
  • Niet storen. Blok meldingen voor een bepaalde periode (van Pebble: Instellingen »Bekendmakingen» Do Not Disturb).
  • Alarmen app-update. Maak meerdere alarmen, schakelen alarm aan / uit, en bestaande alarmen bewerken.
  • Nieuw "Snooze Alarm." Aanpasbare via de Pebble Alarm app.
  • Verbeterde melding Controle. Geef aan welke meldingen worden weergegeven (meldingen op, Alleen telefoon of notificaties Uit).Instellingen voor meldingen zijn nu toegankelijk sneller door middel van een speciaal menu (Instellingen »Meldingen).
  • Verbeterde iOS prestaties. Meldingen worden nu sneller verzonden vanaf je iOS-apparaat naar Pebble. Na het verlaten van het vliegtuig modus, zal Pebble nu zoeken naar aansluitbaar iOS-apparaten onmiddellijk, in plaats van te wachten een minuut.
Bugfixes
  • Een probleem opgelost waarbij Pebble "Recovery Mode" onmiddellijk na het updaten naar firmware 1.13 mogen varen.
  • Lost het probleem van invloed zijn een aantal iOS Pebblers ervaren gedaald Bluetooth-verbindingen, een paar seconden na het aansluiten.
  • Lost het probleem waar de Caller ID-gegevens niet zouden worden weergegeven op Pebble na het ontvangen van een gemiste oproep.
  • Vaste Bluetooth gegevensoverdracht problemen met de betrouwbaarheid, met name tijdens een firmware-update.
  • Lost het probleem waar de Pebble soms zou houden trillen na het ontslag van werknemers of het beantwoorden van een telefoongesprek.
Ze hebben een heleboel bugs vast te afgezien van het toevoegen van fantastische functies, zoals Do not disturb - waar het zal stoppen met de melding in een bepaalde periode, Alarm - Meerdere alarmen met snooze, Notification control - Kan alleen ingesteld om gesprekken (YES! ) en tenslotte een verbeterde iOS prestaties. Ja, we kunnen instaan ​​voor de eerdere traagheid, de kennisgevingen verscheen enigszins laat op iOS dan voor Android waar het was meteen. Groot-update voor Pebble gebruikers, iemand van jullie hier? Wat vind je van de update?
Bekijk meer rolex kopie en Tag Heuer horloge

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge