replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年7月15日星期二

Dief stal juwelen na wordt om hulp gevraagd om het alarm uit te schakelen

Dief stal juwelen na wordt om hulp gevraagd om het alarm uit te schakelen

"Het verhaal zoals het ontvouwde, indien nodig geacht door filmproducenten, zouden zijn afgewezen als volstrekt ongelooflijk en niet geschikt om iets op een TV of filmset," Fergal Foley, vervolgen, vertelde rechter Carmel Stewart in het openen van de zaak.

Hij beschreef ook het onderzoek met betrekking tot "de meest verbazingwekkende stukje politiewerk" in het brengen van de dief, Martin Ryan (48), voor de rechtbank.

Ryan, Noord William Street, North Strand, pleitte schuldig op de ochtend van zijn proces in Dublin Circuit Strafhof schuldenaren en diefstal van een hoeveelheid sieraden in Stillorgan op 21 april 2010.

Garda Michael McCarthy vertelde de heer Foley dat een lokale zakenvrouw een van haar medewerkers had gevraagd om terug te keren naar haar Stillorgan huis en laat haar laptop.

De vrouw werd voorzien van het huis sleutels en codes om het alarm. Ze had moeite met het uitschakelen van het alarm en liep de straat op om hulp te zoeken. Ze zwaaide in een passerende auto.

De heer Foley zei dat de bestuurder van de auto, Ryan, "zeer behulpzaam" kwam in het huis en het alarm uitgeschakeld.

De werknemer heeft vervolgens de laptop, maar had moeite het resetten van het alarm dus achterwege gelaten.

Toen haar werkgever thuis kwam ontdekte ze dat een veilige, met 180.000 ter waarde van sieraden, was genomen.

Gda McCarthy zei gardai zijn nu "100st overtuigd" dat de vrouw "had geen hand" in de inbraak. Ze had echter verliest haar baan.

Gardai later geïdentificeerd het voertuig op CCTV-beelden van een nabijgelegen hotel als van de voormalige partner Ryan's.bekijk meer rolex kopie en Zwitsers Rolex Prince

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge