replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年7月28日星期一

Polshorloges en Time Bandits

Vandaag, Rolex blijkt twee soorten horloges van haar Zwitserse fabriek: alledaagse uurwerken en specialist "tool horloges" ontworpen voor bepaalde hobby's, zoals vliegen, duiken en te verkennen.

"Voor mij is het een verfijnde en stijlvolle sporthorloge, voor anderen is het een grote, opzichtige horloge gedragen door tweedehands autodealers."

Hoewel Rolex is direct verantwoordelijk voor enkele van de weelderige, jewelencrusted ontwerpen, de heer Dowling wijt de meer opzichtige creaties op juweliers die de horloges zelf aanpassen.

"De meeste mensen niet vinden dat soort onmiddellijk aantrekkelijk," zegt Andrew Tuck, die schrijft over mannen stijl voor The Independent.

Rolex is "de Harrods" van polshorloges, zegt hij.

"Het is de meest voor de hand liggende, het meest opvallende teken van rijkdom en succes dat gaat met een Rolls Royce."

"Sommige mensen die liever de rustigere benadering te houden, die rijden een Bentley en een winkel in Harvey Nichols, zou misschien kiezen voor een horloge als een Breitling."

Natuurlijk zijn er mensen die de aandacht, maar niet de financiële inspanningen, dat is waar de vervalsing Rolexes komen inch Politie zegt duizenden vervalsingen overspoelen Aziatische markten per jaar willen.

Maar het glamoureuze Rolex logenstraft een singleminded toewijding aan uurwerken die andere bedrijven niet hebben, zegt Dowling.

Andere namen, zoals LVMH en Richemont, zijn druk opkopen concurrerende merken in de uitoefening van grotere winsten geweest, zegt hij. LVMH bezit Tag Heuer en Zenith, Richemont heeft de merken Cartier, Dunhill, de Mont Blanc en Van Cleef.

"Rolex een ding doen en ze doen het goed. Ze verkopen een simpel product dat is zeer overengineered. In veel opzichten is het als een Duits bedrijf, zoals Leica of Mercedes het heeft zijn product ontwikkeld gedurende vele jaren. "bekijk meer Horloges en Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge