replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年12月24日星期三

eWatches.com Moments in Time: Father's Day is 16 juni

Vaderdag is 16 junith dit jaar. De vakantie wordt traditioneel gehouden op de derde zondag in juni. Vaderdag dateert uit de vroege jaren 1900 en werd aangewezen als een nationale feestdag in 1966 door president Lyndon Johnson. Zes jaar later, in 1972, president Richard Nixon ondertekende de vakantie in de wet van het land.
Vaderdag wordt traditioneel gevierd met de presentatie van Papa met een nieuwe stropdas, overhemd, favoriete geur of kijken. En er is geen beter moment dan nu om eWatches.com winkelen voor de perfecte horloge voor Papa.
Today's best-selling mannen horloges zijn te koop bij eWatches.com net op tijd voor Vaderdag, Met inbegrip van Invicta, Kenneth Cole, Lucien Piccard, Zwitserse Legend, Skagen, Seiko en nog veel meer.
LP-98660-22SDe Lucien Piccard Heren Excalibur horloge is een uitstekende keuze voor Papa. Uitstekende mannen sport horloge heeft een roestvrij stalen kast en band. De stationaire roestvrij stalen ring omsluit de zilverkleurige wijzerplaat met lichtgevende wijzers en uur markers. Een venster tussen de 2 en 4'clock uur onthult de handtekening Lucien Piccard datum kalender. Dit Zwitsers quartz horloge is waterdicht tot 50 meter of 165 meter.
Gratis verzending is opgenomen op Lucien Piccard horloges en alle binnenlandse horloge aankopen bij eWatches.com.
bekijk meer kopie rolex en Bvlgari B zero 1

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge