replica rolex

replica rolex
replica rolex

2015年1月3日星期六

Citizen CA0255-01E

De chronograaf blijft de meest populaire vormen van de klok. Er zijn duizenden modellen: groot en klein; mechanische en kwarts; betaalbare en dure ...
Japanse fabrikanten in hun catalogus immense betaalbaar modellen, maar het is niet gemakkelijk te delen mijn smaak vinden - het eindresultaat toegepast te worden bezig voor mijn smaak.
Deze chronograaf da Citizen is een uitstekend voorbeeld van het type chronograaf die ik graag, met een eenvoudige weergave, schoon en goed leesbaar.
Geïnspireerd door de militaire horloges ontwerpen, heeft een relatief grote stalen kast (43mm), mineraal glas en waterdichtheid tot 100 meter. De armband, militaire stijl, is nylon.
De wijzerplaat is afgestudeerd aan het meten van de tijd te geven in 1/5 seconde stappen door de grote secondewijzer en een maximum van 60 minuten (totalisator minuten tot 12 uur, op het display om 9 uur is een indicator van 12/24 uur en niet een totalisator). De datum wordt aangegeven op 3:00. Het quartz uurwerk is een Eco-Drive B612 aangedreven door licht. De officiële prijs is £ 199, maar u vindt het online te koop voor ongeveer € 200. bekijk meer kopie rolex en U-Boat

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge