replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年4月19日星期三

De invoering van de Ulysse Nardin Blue Ocean


Binnen de Marine Diver collectie, heeft Ulysse Nardin een nieuwe limited edition duikhorloge collectie genaamd de Blue Ocean. De 45,8 mm geval roestvrij staal, bekleed met gevulcaniseerd rubber. De gehele geval kroon en bezel bekleed met deze speciale rubber behandeling.
Passend bij de kleurstelling van de zaak, de wijzerplaat is voorzien van een golfpatroon in blauw. Verder is het lichtgevend materiaal op indexen, bezel stip en handen is ook blauw. Zelfs de beweging, welke zichtbaar is door een saffier caseback, is blued. En, ten slotte, de rubberen band, is, u raadt het al: blauw.
Ulysse-Nardin-Blue-Ocean-Limited-Edition-2.jpg
Gelukkig wordt het overwegend blauwe thema in contrast met de roos gouden uren en minuten handen, rose goud markeringen en zwart toegepast indexen.
In aanvulling op de grote uren- en minutenwijzer, wordt de datum weergegeven door middel van een vergroot venster op 6 uur. De kleine seconde worden weergegeven binnen dezelfde subidiary wijzerplaat op 6. Interessant is dat er een gangreserve indicator om 12 uur, dat is altijd leuk op een mechanisch horloge te hebben. Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge